Fysisk format

Format

Digital

Leave Your Thoughts Here

0.00 NOK
Utgivelsesdato
Katalognr.
NXN4005

Leave your thoughts here er Mr Mibbler sitt tredje album og oppfølgeren til The Long Journey utgitt  i Januar 2021. Mr Mibbler består av de rutinerte musikerne og produsentene Thom Hell, Jørn Raknes og Vidar Ersfjord, og denne gangen har de invitert en utrolig rekke førsteklasses norske musikere til å bidra på albumet.

Mr Mibbler sin måte å lage musikk på er å sende hverandre temaer, instrumentalpartier og bruddstykker av musikk via dropbox som så blir samlet, satt sammen, produsert og mikset av Thom Hell. Gjestemusikerne har vært utgangspunktet for sporene og Mr Mibbler har bygd låtene rundt deres bidrag. Blant artistene som har levert «utgangspunktet» for låtene finner vi meget spennende navn som Anja Garbarek, Knut Reiersrud, Lindstrom, Andreas Ulvo, Mathias Eick, Erik Honorè, Bjørn Klakegg, Jørgen Munkeby, Sigmund Groven og Nils Petter Molvær, alle med bred erfaring og høy status innenfor sitt felt både i Norge og internasjonalt.

Det gjør at Leave your thoughts here blir en musikalsk reise i forskjellige uttrykk, spennende instrumentering og en herlig miks av sjangere. Man vil høre pop, folk, jazz, ambient og electronika i skjønn forening fremført av de aller fremste utøverne i Norge.

Front cover for download